Storing elektriciteit Hoofddorp

Een storing in de elektriciteit zorgt ervoor dat u een bepaalde tijd geen stroom kunt gebruiken. Om erachter te komen wat het probleem is van de storing, moet u natuurlijk wel weten wat u moet doen om de storing te verhelpen. Het kan namelijk zijn dat de storing wordt veroorzaakt door een apparaat in de woning. Het kan ook zo zijn dat er een algehele storing is, dan ligt het probleem vaak lastiger en is het raadzaam om een elektricien in te schakelen. Voordat u een elektricien inschakelt is het handig om eerst onderstaande stappen te doorlopen.

  1. Controleer de meterkast: Controleer of alle groepenschakelaars zijn ingeschakeld. Indien u nog een stoppenkast heeft, moet u kijken of de smeltzekeringen nog in orde zijn. Is hier niets mee aan de hand? Werp dan eens een blik op hoofdzekering. Indien deze defect is, moet u contact opnemen met een monteur om de storing te verhelpen.
  2. Controleer de aardlekschakelaar: Als het probleem niet in de meterkast zit, dan ligt het misschien bij de aardlekschakelaar. Staat de aardlekschakelaar aan dan kunt u de testknop gebruiken om te kijken of er een storing is. Is de schakelaar uit, probeer die dan in te schakelen. Klapt de aardlekschakelaar er direct weer uit dan gaat het vaak om een lokaal probleem
  3. Controleer apparaten: Om de oorzaak van de storing te achterhalen, moet u eerst kijken onder welke groep of stop het probleem valt. Wanneer u dit eenmaal achterhaald heeft, haalt u de stekkers van alle apparaten uit het stopcontact en schakelt u de stroom op de betreffende groep weer in. Stop de stekkers één voor één weer in het stopcontact. Valt de stroom uit bij een bepaald apparaat? Dan weet u dat dit de veroorzaker is van de stroomstoring.

Lukt het met bovenstaande stappen niet op de stroomstoring te verhelpen? Schakel dan elektricien Hoofddorp in. Ga niet zelf met stroom knutselen, want die kan erg gevaarlijke situaties opleveren. Een elektricien is hierin getraind en weet daarom wat er moet gebeuren om de storing te verhelpen.

Als u te maken heeft met een storing bent u voor directe hulp van een elektricien in Hoofddorp of regio Hoofddorp bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over diverse vaktechnische certificaten, waardoor u verzekerd bent van kwalitatieve hulp bij uw storing. Door onze jarenlange ervaring, vakkundige medewerkers en moderne apparatuur weten wij elke situatie op de juiste manier op te lossen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar als u te maken heeft met storing in Hoofddorp of omstreken en zijn snel ter plaatse om uw probleem te verhelpen. Het maakt niet uit of het weekend of een feestdag is, wij staan graag voor u klaar.

Storing elektriciteit Hoofddorp voorkomen

De meeste elektrotechnische installaties worden weggewerkt op plekken waar je ze niet tegenkomt. Maar we hebben ze meer dan nodig. Als ergens in Hoofddorp een uurtje de stroom uitvalt, kan dit leiden tot paniek. Daarom is het verstandig om zo nu en dan iemand te laten kijken naar de staat van uw elektrotechnische installaties. Onderhoud aan uw elektriciteit is erg belangrijk en kan een storing in veel gevallen voorkomen.

Direct een elektricien nodig in Hoofddorp die uw storing kan verhelpen? Twijfel niet en bel naar 071 - 205 30 28. Wij staan 24/7 voor u klaar!