Verlichting aanleggen in Hoofddorp

Wilt u verlichting aanleggen? Laat u een nieuw huis bouwen, zit u midden in een verbouwing of wilt u lichtpunten toevoegen of verplaatsen? In Hoofddorp kunt u voor binnen- en buitenverlichting terecht bij Viking Elektra. Neem contact met ons op door te bellen naar 0172 - 23 94 25 of door gebruik te maken van het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting

Het ligt het meest voor de hand om nieuwe verlichting aan te leggen tijdens het bouwproces of gedurende een verbouwing. Dan kunnen we overal bij wat het makkelijk maakt om draden en buizen weg te werken. En als we een lichtplan uittekenen weten we van te voren precies waar we de lichtpunten en contactdozen moeten plaatsen.

Op een later moment aanpassingen laten doen kan natuurlijk ook. Misschien zitten de lichtpunten niet op de goede plek, moeten er nog een paar bij of wilt u meer contactdozen laten plaatsen. Maar het kan ook zijn dat u graag wilt verduurzamen met LED verlichting of dat uw netwerk hopeloos verouderd is. Ook daar kunnen we u mee helpen.

Lichtplan voor optimale plaatsing

Een lichtplan is een soort plattegrond waar exact op is aangegeven waar de schakelaars, contactdozen en lichtpunten moeten komen. Het is een uitstekend hulpmiddel bij de inrichting van nieuwe panden en nieuwe vertrekken. En u kunt het lichtplan helemaal naar uw eigen hand zetten.

Met een lichtplan heeft u vooraf een goed beeld welke plekken van een ruimte verlicht zullen worden en of er genoeg lichtpunten zijn. Het kan bovendien op maat worden opgetekend voor een specifieke ruimte. Uw wensen zullen voor ieder vertrek immers weer anders zijn. Daar kunnen we op inspelen.

Aanleggen tuinverlichting in Hoofddorp

Naast binnenverlichting is de aanleg van tuinverlichting of buitenverlichting ook een mogelijkheid. Goed uitgedachte tuinverlichting brengt veel warmte in uw tuin. U zou bijvoorbeeld een mooie gevel of een aantal pronkstukken in de tuin kunnen uitlichten of inbraakwerende verlichting met bewegingssensoren laten plaatsen.

De plaatsing van een aantal contactpunten buiten biedt ook nog andere mogelijkheden. Normaal gesproken is het waarschijnlijk een heel gestoei met verlengsnoeren alvorens u buitenshuis elektriciteit heeft. Dat hoeft niet langer. Wel zo gemakkelijk op warme zomeravonden als u een paar boxen of een elektrisch kacheltje op het terras zou willen zetten.

Contact met Viking Elektra voor de aanleg van verlichting

Voor de aanleg van verlichting in Hoofddorp kunt u terecht bij Viking Elektra. We zijn in te schakelen voor de aanleg, aanpassing en vervanging van binnen- en buitenverlichting. En logischerwijs ook voor het maken van een lichtplan. U kunt contact met ons opnemen via 0172 - 23 94 25 of het contactformulier.